Top secret

Într-o zi, stăteam liniștită în sufragerie, când am auzit telefonul mamei sunând. Am alergat să i-l înmânez, când am văzut că numărul care suna era notat “top secret”. Mama a răspuns rapid când a văzut cine suna. A dispărut la ea în cameră și s-a întors cu un rucsac în spate. Mama mi-a zis să urc în mașină. După ce am urcat, mașina s-a schimbat într-o supernavă ca cele pe care le vezi în filmele cu spioni. Nu după mult timp, am aterizat subtil pe acoperișul unei case. Mama mi-a spus să o aștept acolo, iar apoi  s-a furișat prin horn, la fel ca Moș Crăciun. Nu mi-am putut stăpâni curiozitatea așa că am sărit și eu  și am urmărit ce făcea mama.

La început nu mi-am dat seama unde mă aflam, dar apoi am realizat că eram în casa vicepreședintelui Americii. Mama s-a apropiat de televizorul care stătea lângă tablourile de pe perete. A început să taie niște cabluri. Începeam să aud un bipăit și mi-am dat seama pe loc ce se întâmpla. Mama dezactiva o bombă! A tăiat un fir și bipăitul s-a oprit. A reușit! După asta m-am urcat înapoi pe acoperiș înainte ca mama să mă observe. Mama a venit și ea și am plecat acasă. Următoarele zile, mama  a fost la întâlniri importante cu mulți președinți. I-a întalnit până și pe cei mai populari oameni de pe planetă.

Apoi m-am trezit. Știam că totul a fost un vis, dar  m-am bucurat de acest vis. Sincer, eram liniștită de faptul că nu era nimic real, deoarece daca ar fi fost, ar fi fost tare ciudat.

Iulia Mânican

Clasa a VI-a A

Leave a Reply